Totaalleverancier

Zorg, Sport en School

Elke situatie vraagt om een eigen benadering

Bij de zorg, sport en scholen is het koffie verhaal vaak een uitdaging. Worden het koffiebonen, vriesdroog of toch de gemalen koffie? Wij beiden alle oplossingen aan. We komen dan ook graag persoonlijk bij u langs om te luisteren naar de wensen, om zo het best passende advies bij u neer te leggen. Zo zorgen we er samen voor dat de juiste machine op de juiste plaatst staat. Of er wordt gewerkt met vrijwilligers of personeel, wij weten wat u zoekt en kunnen een passend advies neerleggen, zodat u niet tegen een probleem aan loopt.

Sport actie!

Wordt een klant van uw sportvereniging klant bij Gezellig koffie & thee, dan ontvangt de vereniging hiervoor € 100,-. * informeer naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Bij Gezellig koffie & thee verzorgen wij niet alleen de machine maar ook het onderhoud. Bij ons kunt u onderhoud regelen op verschillende manieren. Elke machine wordt bij ons geplaatst door professionele monteurs die ervoor zorgen dat de machine afgesteld staat op de smaak van de klant. Ook het jaarlijks onderhoud en onderhoudscontracten kunnen jullie afsluiten bij Gezellig koffie & thee. Er is ook een optie tot lease van de machines. Ook alle schoonmaakartikelen kunt u bij ons afnemen.

Training

Gezellig koffie & thee verzorgt ook barista trainingen. Wij komen uw personeel/vrijwilligers uitleggen en leren hoe ze een TOP koffie en melk koffie moeten zetten. Hoe werkt de machine, hoe maken we die schoon, hoe kunnen we omzet verhogend werken, hoe helpen we de klant, seizoen koffies zetten en nog veel meer. Noem het maar op en wij denken met onze klant mee.

Overal waar licht brandt

Gezellig Koffie & Thee biedt oplossingen voor elke markt!

Gezellig even zitten met een kopje koffie of thee?

We komen graag eens langs om de situatie te bekijken!

Vraag offerte aan