Ons gezellige aanbod

Thee

Wat is thee?

Wat is thee precies? In feite mag een drankje alleen thee genoemd worden als het gemaakt is van de theestruik Camelia sinensis. Andere soorten bladeren, kruiden of bloemen die een smaak afgeven, zijn infusies. Maar dat weerhoudt ons natuurlijk niet om heerlijke kruidenmelanges of rooibos theeën te maken.

Tea of life

BETTER TEA, BETTER LIFE

Tea of Life drink je het liefst de hele dag door. Voor de out of home markt hebben we daarom verschillende Fairtrade (biologische) lijnen. Zo ben je altijd verzekerd van een heerlijke kop Tea of Life, waar je ook bent.

Thee met impact

Goede thee begint al aan het begin van de keten: bij de theeblaadjes die groeien op de hooggelegen theetuinen in Sri Lanka. Daar worden de theebladeren met de hand geplukt door vrouwen met jarenlange kennis en ervaring. De kruiden en thee worden gecombineerd tot een heerlijke blend.

In tegenstelling tot veel andere theemerken vindt ook de gehele verwerking plaats in het land van oorsprong, zodat de lokale economie zich kan ontwikkelen. Door middel van de vaste afdracht per verkochte kilo thee krijgen ook sociale initiatieven een kans.

Tea of Life:

  • Minder afval, meer compost (Onze theezakjes zijn Green Deal proof, wat betekent dat het theezakje bij het GFT-afval kan)
  • 100% natuurlijk (Voor het beste kopje thee)
  • CO2-neutrale productielocatie (Voor behoud van de natuur)
  • Thee met positieve impact (Tea of Life is in Sri Lanka verwerkt tot eindproduct. Zo is er voor meer mensen een baan en kan de lokale economie groeien)

Bradley's

VERRASSENDE THEECONCEPTEN MET BELEVING.

Onderscheidende thee is belangrijk voor iedere horecagelegenheid. Gasten verwachten immers een unieke beleving als ze uit zijn. Bradley’s speelt daarop in door haar kwaliteitsthee exclusief aan de horeca te leveren. Elke range heeft zijn eigen aantrekkelijk vormgegeven verpakking, die voor een unieke presentatie zorgt. Bovendien is alle Bradley’s thee Fairtrade gecertificeerd.

De succesnummers van de Favourites, de biologische smaken uit de Organic-lijn en de Piraminis met een eigen twist zijn alle drie premiumconcepten met verrassende smaken in stijlvolle verpakkingen. De herkenbare nummers op de verpakking vertegenwoordigen elk een specifieke smaak.

Bradley’s is er voor de echte theeliefhebber. What’s your favourite number today?

Losse thee

EEN THEEBELEVING OP MAAT

Kwaliteit vinden wij belangrijk. Wij besteden veel aandacht en tijd aan het zoeken naar pure thee en de mooiste theesmaken. Uit onze brede selectie maken we een theemenu dat past bij de gasten. Iedere locatie is uniek en vraagt een unieke theeselectie. Wij geven graag advies hierin.

Servies

Gezellig koffie & thee biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen servies te gebruiken. Wilt u zwart, rood, wit of een andere kleur. Een oortje aan het kopje of juist niet, het kan bij ons allemaal. Wij beschikken over een uitgebreid servies assortiment van hoogwaardige kwaliteit.

Overal waar licht brandt

Gezellig Koffie & Thee biedt oplossingen voor elke markt!

Gezellig even zitten met een kopje koffie of thee?

We komen graag eens langs om de situatie te bekijken!

Vraag offerte aan