Totaalleverancier

Koffie voor Horeca

Elke situatie vraagt om een eigen benadering

Elk type horeca bedrijf en elke situatie vraagt om een eigen benadering als het gaat om de invulling van koffie, thee, apparatuur, service en nevenartikelen. Gezellig koffie & thee biedt oplossingen voor restaurant, café, hotel en vakantiepark!
Heb je een koffie of thee uitdaging? Neem contact met ons op.

Onze melkoplossingen

Ontdek bij Gezellig koffie & thee professionele oplossingen voor ondernemers die streven naar perfecte melkkoffies. Ons assortiment omvat o.a. de geavanceerde Lattiz, die werkt met BIB en is uitgerust met een prachtig touchscreen scherm, waardoor bediening eenvoudig is. Schoonmaken is een fluitje van een cent bij de Lattiz. Voor wie met VERSE melk wil werken, bieden wij o.a. de ETNA MilkBase als ideale oplossing. Hiermee genieten je klanten van dranken met verse melk. Bij Gezellig koffie & thee vinden ondernemers voor elke behoefte een passende oplossing.

Servies

Gezellig koffie & thee biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen servies te gebruiken. Wilt u zwart, rood, wit of een andere kleur. Een oortje aan het kopje of juist niet, het kan bij ons allemaal. Wij beschikken over een uitgebreid servies assortiment van hoogwaardig kwaliteit.

Onderhoud

Bij Gezellig koffie & thee verzorgen wij niet alleen de machine maar ook het onderhoud. Bij ons kunt u onderhoud regelen op verschillende manieren. Elke machine wordt bij ons geplaatst door professionele monteurs die ervoor zorgen dat de machine afgesteld staat op de smaak van de klant. Ook het jaarlijks onderhoud en onderhoudscontracten kunnen jullie afsluiten bij Gezellig koffie & thee. Er is ook een optie tot lease van de machines. Ook alle schoonmaakartikelen kunt u bij ons afnemen.

Training

Gezellig koffie & thee verzorgt ook barista trainingen. Wij komen uw personeel uitleggen en leren hoe ze een TOP koffie en melk koffie moeten zetten. Hoe werkt de machine, hoe maken we die schoon, hoe kunnen we omzet verhogend werken, hoe helpen we de klant, seizoen koffies zetten en nog veel meer. Noem het maar op en wij denken met onze klant mee.

Altijd al uw eigen koffie concept willen hebben?

Bij Gezellig koffie & thee kunt u ook uw eigen koffie concept laten maken. Denk hierbij aan een eigen logo op de zak, niet met een sticker maar netjes erop gedrukt en dit al vanaf een afname van 60 kilo. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Overal waar licht brandt

Gezellig Koffie & Thee biedt oplossingen voor elke markt!

Gezellig even zitten met een kopje koffie of thee?

We komen graag eens langs om de situatie te bekijken!

Vraag offerte aan