Ons gezellige aanbod

Koffie

Ontdek de Magische Wereld van Onze Koffie

Welkom bij Gezellig koffie en thee, waar koffie meer is dan alleen een drankje; het is een ervaring, een beleving en een passie. Wij nodigen u uit om met ons mee te reizen door de heerlijke aroma's van koffie, en om te ontdekken waarom onze koffie de ultieme keuze is voor elke koffieliefhebber.

Onze Koffiebonen

Bij Gezellig koffie en thee geloven we dat geweldige koffie begint met geweldige bonen. We selecteren alleen de hoogste kwaliteit Arabica bonen, zorgvuldig gekweekt op duurzame boerderijen over de hele wereld. Onze bonen worden met de hand geplukt en met de grootste zorg verwerkt om de rijke smaak en het aroma te behouden.

Koffie

Gemiddelde sterkte
Per kg

Aangenaam Gezellig

Een heerlijke koffie om mee te beginnen met een prachtige crème. Laat u verrassen door deze allemans vriend.
Gemiddelde sterkte
Per kg

Vertrouwd Gezellig

Een zorgvuldig samengestelde en subtiele mengeling van de edelste en streng geselecteerde Arabica’s. Een heerlijke, milde en lichte geaciduleerde smaak met een vleugje cacao.
Sterk
Per kg

Intens Gezellig

Intens Gezellig is een superieure koffie voor de echte koffie-expert. Zonder twijfel is het een van de beste en donkerste gebrande mengeling van Gezellig koffie & thee.
Gemiddelde sterkte
Per kg

Gemalen koffie

100% Arabica. Gemalen koffie van een kwalitatief hoge boon waardoor de smaak van de koffie erg goed is.
Gemiddelde sterkte
Per 500g

Vriesdroogkoffie

Vriesdroogkoffie, ook bekend als instantkoffie of oploskoffie, is een vorm van koffie die is gemaakt door verse gebrande koffiebonen te extraheren en vervolgens het verkregen extract te dehydrateren tot droge korrels of poeder.

Capsules

Sterk
Per 100 capsules

Epic, Nespresso compatible capsules

De karaktervolle intense aroma’s en sublieme verrassende smaaksensaties, zetten alle zintuigen op scherp en zorgen voor de ultieme beleving. Trendy design en een samengesteld assortiment van rijke melanges tegen een ongekend prijs-kwaliteitsniveau. Ontdek onze capsules: * 100% recyclebaar aluminium capsules * 4 kleurvariaties * Luxueuze uitstraling * Innovatief en van hoogwaardige kwaliteit * Compatibel met Nespresso® * Gecertificeerde koffie van de beste kwaliteit
Gemiddelde sterkte
Per 100 capsules

Epic – Capsules Lungo

100 Lungo capsules vol karakter met intense aroma’s. Donker gebrand | 6 - Regular
Redelijk sterk
Per 100 capsules

EPIC – Capsules Espresso

100 Espresso capsules vol karakter met intense aroma’s. Donker gebrand | 7 - Krachtig
Sterk
Per 100 capsules

Epic – Capsules Ristretto

100 Ristretto capsules vol karakter met intense aroma’s. Donker gebrand | 10 - Zeer krachtig
Gemiddelde sterkte
Per 100 capsules

Epic – Capsules Espresso Decaf

100 Espresso Decaf capsules vol karakter met intense aroma’s. Donker gebrand | 5 - Regular
Sterk

Mengeling van gemalen koffiebonen uit Zuid- en Centraal-Amerika. Compatibel met Nespresso® Kies nu de smaak die het beste bij je past.

Branderij

Meesterbranders sinds 1955

Onze koffies worden gebrand in een Belgische koffiebranderij waar de focus ligt op kwaliteit, ambacht en service. We garanderen altijd verse koffie met een lokaal karakter. Door op lage temperatuur te branden, bieden we kwalitatieve koffie met bonen die hun smaak behouden.

Onze bonen

De branderij heeft sinds 1955 een neus voor koffie en een boontje voor kwaliteit. We kiezen voor aromatische bonen, zorgvuldig geselecteerd op basis van kwaliteit, komend vanuit alle hoeken van de wereld. Onze bonen doorlopen verschillende controle- en selectieprocessen om zo de kwaliteit te garanderen.

Het branden

Bij onze koffies worden de bonen op lage temperatuur gedurende iets meer dan 14 minuten gebrand. Door dit trage brandproces behouden de bonen hun smaak en vormen ze de basis voor het perfecte kopje koffie.

Milieubewustzijn

Bij Gezellig koffie en thee zijn we ons bewust van onze verantwoordelijkheid tegenover de planeet. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren en ondersteunen duurzame landbouwpraktijken. Onze verpakking is recyclebaar en we werken samen met organisaties die zich inzetten voor milieubehoud.

Servies

Gezellig koffie & thee biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen servies te gebruiken. Wilt u zwart, rood, wit of een andere kleur. Een oortje aan het kopje of juist niet, het kan bij ons allemaal. Wij beschikken over een uitgebreid servies assortiment van hoogwaardige kwaliteit.

Overal waar licht brandt

Gezellig Koffie & Thee biedt oplossingen voor elke markt!

Gezellig even zitten met een kopje koffie of thee?

We komen graag eens langs om de situatie te bekijken!

Vraag offerte aan