Totaalleverancier

Koffie voor bedrijven

Voor elke situatie de beste oplossing

In Nederland hebben we ruim 1,1 miljoen kleinbedrijven, waarvan 800.000 met 1 werkzame persoon. Dat zijn zomaar 3,5 tot 4 miljoen koppen koffie per dag. Voor Gezellig koffie & thee geldt: elke kop koffie is een moment om van te genieten. Daarom bieden we ook voor elke situatie de beste oplossing voor de lekkerste koffie. Heb je een koffie of thee uitdaging? Neem HIER contact met ons op, wij helpen graag!

Kwaliteit en snelheid

Bent u op zoek naar kwaliteit of snelheid, het kan beide bij Gezellig koffie & thee. We hebben de beste bonen voor u geselecteerd maar ook een mooie kwaliteit aan vriesdroog koffie. Dus bent u op zoek naar snelheid, weinig onderhoud en veel keuze, dan bent u bij ons ook op het juiste adres. Zoekt u naar kannen of oplossingen voor grote groepen, hiervoor hebben wij een gemalen koffie om ook deze oplossing op te lossen.

Servies

Gezellig koffie & thee biedt u ook de mogelijkheid om uw eigen servies te gebruiken. Wilt u zwart, rood, wit of een andere kleur. Een oortje aan het kopje of juist niet, het kan bij ons allemaal. Wij beschikken over een uitgebreid servies assortiment van hoogwaardige kwaliteit.

Altijd al uw eigen koffie concept willen hebben?

Bij Gezellig koffie & thee kunt u ook uw eigen koffie concept laten maken. Denk hierbij aan een eigen logo op de zak, niet met een sticker maar netjes erop gedrukt en dit al vanaf een afname van 60 kilo. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Onderhoud

Bij Gezellig koffie & thee verzorgen wij niet alleen de machine maar ook het onderhoud. Bij ons kunt u onderhoud regelen op verschillende manieren. Elke machine wordt bij ons geplaatst door professionele monteurs die ervoor zorgen dat de machine afgesteld staat op de smaak van de klant. Ook het jaarlijks onderhoud en onderhoudscontracten kunnen jullie afsluiten bij Gezellig koffie & thee. Er is ook een optie tot lease van de machines. Ook alle schoonmaakartikelen kunt u bij ons afnemen.

Overal waar licht brandt

Gezellig Koffie & Thee biedt oplossingen voor elke markt!

Gezellig even zitten met een kopje koffie of thee?

We komen graag eens langs om de situatie te bekijken!

Vraag offerte aan