Over ons

Gezellig Koffie & Thee

Gezellig koffie & thee is opgericht in 2022 daar waar het bloed begon te stromen… Soms gebeuren er dingen in je leven, waardoor je weer met beide benen op de grond gezet wordt en je jezelf de vraagt stelt “waarom doe ik eigenlijk wat ik doe?”. Ik wil mijn dromen waarmaken/realiseren. Bij mij is er in het leven ook zo’n moment geweest waarop je je vaste baan opzegt en het pad opnieuw gaat bewandelen en je jezelf veel vragen stelt, wat wil ik nu echt?

Met mijn ruime 20 jaar ervaring in de koffie en het vak van adviseren bij klanten, wil ik mijn eigen visie gaan uitdragen binnen mijn netwerk. Vrienden, familie en kennissen roepen wel eens: “jij met je koffie, houdt dat niet een keer op”, mijn antwoord is dan altijd: “overal waar licht brandt, drinken ze koffie & thee” en dat is op heel veel plaatsen.

Door mijn werk als vertegenwoordiger bij Café Bar en Miko koffie Nederland, ben ik binnen elke branche wel eens geweest: van kwekers tot aan advocatenkantoren, sportverengingen, hotels, kroegen, eetcafés tot aan de plaatselijke kapsalon. Ondertussen weet ik wel wat ondernemers zoeken voor koffie & thee op de werkvloer of in een café / lunchroom.

1 jaar garantie
Voor particulieren & zakelijke klanten
Gratis bezorging vanaf € 50,-
Altijd persoonlijk bezorgd!
Duurzaam assortiment
Heerlijke, maar vooral eerlijke producten.

Kwaliteit, op maat en gezelligheid.

Over Paul & Laura

Samen met mijn partner Laura Vink zijn wij een mooi team dat voor onze klanten klaar staat om je onbezorgd koffie & thee te laten drinken. We hebben machines voor elke plek en locatie en de hierbij behorende koffie, thee, service en benodigdheden.

We zijn erg bevlogen met het vak en product en wij willen het vooral GEZELLIG maken en zakendoen. De naam GEZELLIG zegt het al, alles rondom een kop koffie & thee moet gezellig zijn. Een verkoopgesprek, kopje koffie bij oma, op het terras, in de voetbalkantine en bij je thuis… Wij komen graag gezellig vrijblijvend bij jullie aan om ons advies en kennis over te dragen.

We werken samen met betrouwbare partners waardoor ook het onderhoud van de machines 100% top geregeld wordt, door professionele monteurs. We hebben een landelijke dekking dus geen zorgen, ook als wij op vakantie zijn zullen er altijd mensen klaar staan om te helpen. Je kunt op ieder moment van de dag de koffie & thee bestellen, via de website, per mail of middels een persoonlijk bericht of appje.

Wij bieden beleving, waarbij elke klant dit zelf kan bepalen, dus beleving op maat. Bijvoorbeeld middels een eigen blend met eigen logo op de zakken, een eigen servies, welke maat en kleur ook. Ook aan koffie trainingen voor personeel is gedacht en kunnen wij regelen. We denken graag met je mee.

Gezellig even zitten met een kopje koffie of thee?

We komen graag eens langs om de situatie te bekijken!

Vraag offerte aan